Extra ajánlatok

Erre az oldalra mindig érdemes benézni

Időben válts!

Extra ajánlatok

Eladó projektek

Remek ötlet, megvalósíthatósági tanulmány, jó csapat - már csak Te hiányzol és a Tőke, hogy közösen valósítsuk meg álmainkat!

Befektetések

Szinte minden együtt van ahhoz, hogy beinduljon az ÜZLET? Ötlet, számítások, tanulmányok, piackutatás... Akkor mire vársz? A nagy Ő-re! A Befektetőre, aki meglátja a fantáziát az üzletben, éppúgy, mint Te és azt mondja: Vágjunk bele!

Befektetőknek

A pénz forgatja a világot. És ezt TE is jól tudod, hiszen ITT vagy, keresed az újabb kihívást. Vágj bele! MOST!

Készletkisöprés

Évszakváltás? Új trend? Felújítás? Átrendezés? Kell a hely az új kollekciónak? ITT a legjobb helyen vagy, hogy megtaláld azt a partnert, aki gyorsan átveszi TŐLED az árut!

All in - Vegye, vigye, de csak egyben

Itt a lehetőség, hogy egyben adj el mindent. Nem kell egyesével hirdetni, várni, hogy melyik vevő, mit mikor szállít el. Áru, berendezés, technika - sőt esetleg még a cég is - egyben vihető! TE időt nyersz, a vevő pedig pénzt! Hiszen a nagy tétel mindig olcsóbb! Ezzel csak jól járhatsz!

Innováció

 XXI. század? Y generáció? Haladás, fejlődés, technikai változások, újítások minden területen. Te sem akarsz lemaradni, ugye?

Ha kérdésed van töltsd ki a kapcsolati űrlapot és küldd el üzeneted vagy írj  az info[kukac]uzletipartner.com email címre.

Ha hirdetést akarsz feladni, akkor látogass el a hirdetés feladása oldalra.

Kapcsolati űrlap

Időben válts!