Gyakori kérdések

1. Mi a különbség az Alapcsomagok között?

Az Alapcsomagok csak a hirdetési napok számában különböznek egymástól és ettől függően az árban van eltérés. Ide jöhet bármi: sódert keresel? Vagy homokot árulsz? Bérbe adnád a munkagépeket? Szabad kapacitásod van? Beszállítót keresel? Netán új partnereket?

A hirdetések a csomag árától függően 30 - 60 - 90 napig láthatóak, ezt követően automatikusan törlődnek. Ugyanazt a hirdetést több kategóriában is megjelentetheted.

2. Mikor érdemes az Extra csomagot választani?

Amennyiben Eladó projekted van, Befektető vagy és konkrét elképzelésed van arról, hogy mibe fektetnéd a pénzedet, Befektetőt keresel a vállalkozásodhoz, Készletkisöprés esetén, mindent egyben kívánsz eladni All in - áru, eszközök, üzlet, cég - egyben! Ez az Extra csomag!

3. Mit kell tudni a Business csomagról?

Ezt akkor érdemes választanod, ha eladó céged van, eladó vállalkozásra alkalmas ingatlanod (pl. motel, vendéglő, nagyméretű, frekventált helyen lévő nyaraló, beruházásra alkalmas terület, fejlesztési terület, stb), egyéb nagy értékű eladó ingatlanod van (pl. kastély, kúria, lovarda, termálvizes terület, stb). Tehát: eladó cég vagy eladó ingatlan vagy eladó cég + ingatlan esetében ezt a csomagot válaszd!

4. SOS csomag? Hamarabb látható a hirdetésem?

Pontosan! Az üzleti életben sokszor előadódnak váratlan helyzetek, amikor gyorsan kell lépni. Mi erre is gondoltunk! Az SOS használatával hirdetésed munkanapokon max. 6 órán belül már fenn is van az oldalon és 72 órán keresztül az első oldalon látható.

5. Mit érdemes az SOS-ben hirdetni?

Semmiképpen sem olyat, ami több napos, hetes átgondolást igényel, mint pl. egy cég megvásárlása. Viszont, ha hirtelen kell gyorsan romló árut szállítani, mert most jött be egy nagy üzlet, de nincs elég szállítási kapacitásod, itt megoldást találsz erre is!

6. Tudok-e regisztráció nélkül hirdetni vagy az ajánlatok között nézelődni?

Igen. Sem a hirdetés feladásához, sem az ajánlatok megtekintéséhez nem szükséges regisztrálnod.

7. Miért jó, ha regisztrálok?

Regisztráció esetén kapsz egy saját Fiókot, ahol a már feladott hirdetéseidet 6 hónapig megtalálod, továbbá számlázási adataidat a rendszer újabb hirdetés esetén automatikusan feltölti.

8. Ingatlan közvetítő vagyok. Több ingatlant szeretnék hirdetni. Van-e mód egyéni ajánlatkérésre?

Igen. Vedd fel velünk emailben a kapcsolatot. E-mail cimünk: info[kukac]uzletipartner.com

9. Hogy adjam fel a hirdetésem?

A hirdetés feladásának menete

1. Ha kiválasztottad az Áraink oldalon, a csomagok közül a megfelelőt, el kell látogatnod a Hirdetés feladása oldalra, ahol kitöltöd az űrlapot (hirdetés szövege) és feltöltöd a hirdetéshez kapcsolódó fotót (fotókat) is.

2. A következő munkanapon elküldjük Neked a vásárláshoz szükséges “Hirdetési azonosító számot” a megadott email címedre. (A kapott azonosító számra a fizetésnél a “Pénztárban” lesz szükséged).

Fontos tudnod, az űrlap kitöltése nem kötelez a hirdetés megvásárlására.

3. A hirdetés végleges feladásához keresd fel az “Üzletet”, válaszd ki a megfelelő csomagot, tedd a kosárba, ezután ellenőrizd a kosarad tartalmát és lépj "Tovább a Pénztárhoz".

4. A "Pénztárban" töltsd ki a Számlázási Adatokat és válaszd ki, hogy milyen módon kívánsz fizetni (átutalás, bankkártya, PayPal).

5. Kattints a "Megrendelés elküldése" gombra.

(Fontos, hogy a tőlünk emailben kapott Hirdetési azonosító számot a "Pénztár" - ban írd be a “További információk" - hoz.  Átutalás esetén pedig a banki közlemény rovatba is).

10. Hogy fog kinézni a hirdetésem?

A hirdetési mintákat megtalálod az Online Piactér - Kínál, Keres, Szolgáltat oldalakon, a kategóriák első bejegyzéseként, "Hirdetés minták" cimszó alatt.

FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.