KAPCSOLAT

info@uzletipartner.com

Kedves Látogató!

Kis-  és nagyvállalkozóknak kialakított üzleti platformunk egyenlőre kisérleti jelleggel működik. A teszt üzemmód ideje alatt a hirdetések teljesen ingyenesek és a felkerüléstől számítva fél évig maradnak fent, függetlenül bármely változástól.

Ha többet szeretnél tudni rólunk, akkor látogass el “rólunk röviden” vagy “imprsszum” oldalakra.

Ha kérdésed van töltsd ki a kapcsolati űrlapot és küldd el nekünk vagy írj az info@uzletipartner.com email címre, örömmel válaszolunk.

Elérhetsz bennünket alábbi telefonszámokon is, amelyet esetleg nem tudunk azonnal felvenni, de mindenképpen visszahívunk.

+36 70 397 9199

Ha hirdetést akarsz feladni, akkor látogass el a hirdetés feladása oldalra.

Kapcsolati űrlap

Kinek ajánljuk és kinek nem?

Ha annyi a megrendelőd, hogy ki sem látszol a munkából, ha uralod a piacot, sorban állnak a partnerek, mindenki veled akar dolgoztatni,  akkor ez az ajánlat nem Neked szól, hiszen kár lenne pénzt költened új partnerek, piacok keresésére.

Viszont, ha úgy érzed, hogy itt az ideje új ügyfeleket találni, bővíteni szeretnéd vállalkozásodat, terjeszkednél, másba kezdenél, akkor ITT a helyed, hiszen ITT egy helyen mindent megtalálsz, ötleteket meríthetsz és új üzletfeleket találhatsz. És ehhez nem kell mást tenned, mint átgondnolni, hogy miben változtatnál, mihez keresel partnert, az üzleti élet mely területét akarod megcélozni. Regisztrálj, legyél a partnerünk! Az oldal beüzemelési ideje alatt, a hirdetés minden jelentkezőnek ingyenes!

Tedd magasabbra lécet!